Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال رسانه‌ای معتقد است که «برادران لیلا» یک فیلم سفارتی است که دچار تخلفات قانونی شده و نمی‌تواند مجوز نمایش دریافت کند.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اکبر عبدالعلی زاده، فعال رسانه‌ای و منتقد سینما به خبرنگار کیهان گفت: مسلم است که «برادران لیلا» به خاطر تخلفات قانونی دچار مشکل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما اگر دلسوز فرهنگ هستیم باید از رأی صادر شده مبنی بر عدم صدور پروانه نمایش برای این أثر، حمایت کنیم. چون تهیه‌کننده «برادران لیلا» دو بار این فیلم را بدون پروانه نمایش، خارج از کشور نمایش داده است. جدای از محتوای فیلم، خود این اتفاق، عدم تمکین از قانون ارزیابی می‌شود.

وی تصریح کرد: علاوه‌بر این حرکت غیرقانونی، عوامل این فیلم، در جشنواره کن، حاشیه ساز شدند و در جهت ارائه تصویری جعلی از ایران در خارج از کشور رفتار نمودند. این فراتر از مسئله حاکمیت است و رفتار و حرف‌های عوامل این فیلم، لطمه به فرهنگ ایرانی و ضربه به حیثیت مردم ایران در سطح جهان است و برای رسانه‌های ضدایرانی خوراک تهیه کردند.

این روزنامه‌نگار افزود: یک جریان رسانه‌ای با عنوان مقابله با توقیف فیلم «برادران لیلا» درحال فضا‌سازی است درحالی که اصلا فیلم توقیف نشده است. توقیف یعنی فیلمی دارای پروانه نمایش است و اکران آن متوقف شود، اما درباره «برادران لیلا» واقعیت این است که اصلا برای این فیلم پروانه نمایش صادر نشده که بخواهند توقیفش کنند. اساسا به خاطر تخلفات محتوایی و میدانی فیلم، این أثر مشمول دریافت پروانه نمایش نخواهد شد.

عبدالعلی زاده اظهار داشت: فیلم «برادران لیلا» را نمی‌توان به صورت مجزا بررسی کرد؛ بلکه مثل نمایش «مخاطب» بخشی از یک حرکت ارگانیک است. یعنی ما با یک جریان مواجه هستیم که «برادران لیلا» هم بخشی از آن است. چون نه تنها فیلم‌نامه آن «سفارتی» است بلکه منبع مالی تولید آن هم مبهم است، طوری که برای تهیه‌کننده فیلم اصلا مهم نیست که این أثر اکران بشود و یا نه! این هم که در پی اکران داخلی هستند، هدفشان رفتن به مراسم اسکار است.

وی در پایان تأکید کرد: نباید بگذاریم این‌گونه موضوعات از ذهن برود؛ تجربه نشان می‌دهد که رسانه‌ها و نظام فرهنگی ما با این موضوعات به صورت مقطعی برخورد می‌کنند و وقتی که موج آن خوابید، کوتاه می‌آیند. باید درباره این‌گونه مسائل برای جامعه روشنگری و اطلاع‌رسانی کرد و مطالبات مردمی را تبدیل به اقدام قانونی کرد؛ دقیقا مثل همین اتفاقی که درباره فیلم «برادران لیلا» رخ داده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فیلم برادران لیلا سینمای ایران سینما و تئاتر برادران لیلا پروانه نمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ هزار واحد دامی پروانه چرا برای روستائیان و عشایر استان صادر شده است، گفت: سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت دام عشایر وارد مراتع استان شده بود.

اسفندیار خزایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود تعداد دام عشایر کاهش یابد، اظهار کرد: در بازدیدی که از عشایر استان صورت گرفته، گله آنچنانی ندیدیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد دام عشایر استان همدان ۴۵۰ هزار رأس است، تصریح کرد: حدود ۷۰ هزار هکتار سامانه عشایری در استان وجود دارد که به ازای هر هکتار برای یک رأس دام پروانه چرا صادر می‌شود.

خزایی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف منابع طبیعی در راستای حفظ مراتع رعایت تقویم کوچ است، ادامه داد: سال گذشته تقویم کوچ با دقت رعایت شد و حتی تعدادی از عشایر دیرتر وارد استان شدند و امسال نیز بارش‌ها کمک کرده و عشایر هنوز به مراتع نرفتند.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان با بیان اینکه وضعیت پوشش مراتع استان بهتر از نرمال شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت پوشش گیاهی مراتع بهتر شده و پیش‌بینی‌هایی برای اطفاء حریق و آتش‌بُر صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه باید برنامه برای چرای دام عشایر وجود داشته باشد و به اندازه ظرفیت مراتع تعلیف دام صورت بگیرد، گفت: تعدادی از فرزندان عشایر شغل پدران خود را ادامه می‌دهند و به کار دامپروری اشتغال پیدا می‌کنند، در حالی‌که ظرفیت مراتع افزایشی نداشته است، بنابراین باید مشاغلی غیر از دامپروری نظیر زنبورداری و صنایع‌دستی برای فرزندان عشایر ایجاد شود.

خزایی با بیان اینکه کسانی‌که خارج از چهارچوب عشایر دام خریداری کرده و اقدام به چرای دام‌های خود در مراتع عشایری می‌کنند نیز پیگیری می‌شوند، ادامه داد: کنترل دام عشایر شروع شده است و بعد از استقرار جمعیت دقیق دام مشخص خواهد شد اما تعداد دام عشایر در سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت مراتع استان بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • رسیدگی به تخلفات در نمایش‌خانگی به ساترا واگذار شد
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • کوراش کار نهاوندی صاحب مدرک مربیگری درجه B جهانی شد
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در گراش
  • کارشناس حقوقی: رای کمیته انضباطی درمورد هوادار سپاهان مطابق آیین‌نامه است
  • نقش مهم رسانه ملی در ترویج فرزندآوری