Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید خانی تهیه‌کننده و مدیرعامل شرکت پخش «خانه فیلم» در گفتگویی پیرامون وضعیت اکران سینماها گفت: «از سال ۹۸ تا الان برای اکران تعدادی از فیلم‌ها قرارداد بسته بودیم و طی این مدت به دلیل تعطیلی سینما برای افزایش ابتلا به کرونا در جامعه، اکثر این فیلم‌ها به مرحله نمایش نرسیده‌اند. حالا که وضعیت سینماها تقریباً به حالت قبل بازگشته است، برای اکران این آثار برنامه‌ریزی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با اشاره به اینکه پخش فیلم «برادران لیلا» را نیز برعهده دارد، تاکید کرد: «باید دید چه زمانی پروانه نمایش این فیلم صادر می‌شود تا بتوانیم برنامه‌ریزی دقیقی برای اکران آن داشته باشیم.»

این تهیه‌کننده سینما در بخش دیگری از صحبت‌های خود به شورای صنفی نمایش اشاره کرد و توضیح داد: «خوشبختانه اعضای جدید این شورا، همگی از جمله سینماگرانی هستند که سال‌ها دغدغه سینما را داشته‌اند و به خوبی با مشکلات سینما و اکران آشنایی دارند.»

مدیر «خانه فیلم» درباره چیدمان مناسب فیلم‌ها برای اکران عمومی بیان کرد: «معتقدم فیلم‌ها در شرایط کنونی برای اکران باید به گونه‌ای انتخاب شوند که کمترین سوخت مخاطب را داشته باشیم؛ به عنوان مثال نباید فیلم‌های «هناس» و «بدون قرار قبلی» همزمان اکران می‌شدند؛ چرا که مخاطبان این دو فیلم هر دو از یک طیف هستند.»

وی ادامه داد: «با تمام مشکلاتی که در حوزه اکران وجود دارد، اگر فیلمی بتواند به این مرحله برسد با معضل دیگری مواجه است و آن بحث تبلیغات است. در واقع اگر فیلم‌ها اکران هم بشوند بسیاری از مخاطبان سینما خبردار نخواهند شد؛ چرا که اطلاع رسانی دقیقی در این زمینه صورت نمی‌گیرد.»

خانی گفت: «متأسفانه هزینه تبلیغات شهری و تلویزیونی بسیار بالا است که بسیاری از فیلم‌ها به خصوص در رسانه ملی فرصت تبلیغ پیدا نمی‌کنند؛ به همین دلیل دولت باید شرایطی را فراهم کند تا اطلاع‌رسانی مناسبی برای اکران فیلم‌ها در بخش‌های مختلف تبلیغاتی فراهم شود. چرا که بخش خصوصی با توجه به هزینه‌های موجود نمی‌تواند به تنهایی از پس تبلیغات و اطلاع‌رسانی اکران فیلم‌های خود برآیند.»

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «لیپار» ادامه داد: «مسأله مهم دیگر، بحث صدور پروانه ساخت برای فیلم‌های سینمایی است. در واقع مدتی است که سینماگران برای دریافت پروانه ساخت با مشکل مواجهند و مجوز ساخت فیلم‌ها به سختی صادر می‌شود. اگر قرار باشد چنین روندی همچنان ادامه داشته باشد در سال ۱۴۰۲ با مشکل کمبود فیلم مواجه خواهیم شد و البته جشنواره فیلم فجر و کاهش متقاضی به دلیل تولید نشدن آثار را نیز باید مدنظر قرار دهیم.»

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به مشکلاتی که شرکت‌های پخش طی ۲ سال گذشته و در زمان همه گیری ویروس کرونا با آن مواجه بودند، بیان کرد: «متأسفانه طی این مدت هیچ حمایتی از شرکت‌های پخش فیلم نشده و بسیاری از آنها با مشکلات زیادی مواجه هستند. در حال حاضر ۲۵ شرکت پخش فیلم در کشور وجود دارد که تنها نزدیک به ۷ یا ۸ تا از آن‌ها فعال هستند.»

مدیر شرکت پخش «خانه فیلم» ادامه داد: «البته باید این مسأله را نیز مدنظر قرار دهیم که روند و سیستم پخش فیلم نسبت به گذشته با تغییرات بسیاری همراه بوده و شرکت‌های پخش باید با این تغییرات همسو شوند. به‌عنوان مثال یک شرکت پخش دیگر نمی‌تواند مانند گذشته با ۲ یا ۴ کارمند به کار خود ادامه دهد، در واقع شرکت‌های پخش باید به معنای واقعی تبدیل به شرکت فیلم شده و کار گروهی خود را گسترش دهند.»

خانی در پایان گفت: «اگر شرکت‌های پخش‌کننده خودشان تولیدکننده و سینمادار هم باشند بی‌شک می‌توانند در روند موفقیت اکران بسیار تاثیرگذار باشند.»

۵۷۲۴۷

کد خبر 1649036

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اکران سینما شورای صنفی نمایش سینمای ایران شرکت های پخش برای اکران خانه فیلم شرکت پخش پخش فیلم فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۷۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش «وضوح ناقص» در خانه عکاسان جوان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی خانه عکاسان جوان، نمایشگاه «وضوح ناقص» عصر روز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ با حضور اکبر ناظمی، رسول اولیازاده و جمعی از هنرمندان افتتاح شد.

آرمین عباسی در این نمایشگاه کوشیده مردمان اطرافش را صادقانه با ایده‌ای بدیع تصویر کند. در این نمایشگاه مخاطب با سوژه‌هایی روبه‌رو است که با وجود ناقص‌الوضوح بودن در عکس‌ها، آنچه که وانمود می‌کنند، برجسته شده است. عباسی تلاش داشته تا در آثارش وانمودهای زندگی انسان معاصر را که جزیی از زندگی است، وضوح ببخشد و پیش روی مخاطبان قرار دهد.

در متن استیتمنت نمایشگاه «وضوح ناقص» آمده است: «در جریان زندگی همه‌چیز در پرده‌ای تار تنیده شده است. گویی واقعیت هیچ چیز نه همانی است که می‌بینیم. وضوح در تمام سطوح ناقص است. در این عکس‌ها بر آن بودم که بگویم؛ صورت‌ها، لحظه‌ها، اشک‌ها، لبخندها، فریادها، همه و همه محو در جریان مرموز زندگانی‌اند که شاید کمترین فایده‌اش این باشد که خوب و بد یکدیگر را در تصویری که از خود نشان هم می‌دهیم، نسنجیم. حالا که همه و من می‌دانیم دنیای پیرامون‌مان اینچنین است، پس بیایید راستش را بگوییم. من حقیقت این ماجرا را عکاسی کرده‌ام.»

نمایشگاه «وضوح ناقص» تا روز سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت در خانه عکاسان جوان ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید به این گالری واقع در یوسف‌آباد، خیابان چهارم، پلاک ۳، طبقه دوم واحد ۳ مراجعه کنند.

کد خبر 6097422

دیگر خبرها

  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • «نمایش» به اکران آنلاین رسید/ «تیر خلاص» به فرانسه
  • نمایش «وضوح ناقص» در خانه عکاسان جوان
  • کوراش کار نهاوندی صاحب مدرک مربیگری درجه B جهانی شد
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • دنیا باید منتظر کسی که پول دارد بماند!/ کشتن انسان‌ها بدون ترس
  • آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در گراش
  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • منتظر اعلام نظر کارشناسان درباره علت حریق در شفت هستیم